scheepsstoffering
li homerefscheepprijzentipslinknieuwscont
tu
    Prijzen

De prijzen van scheepsstoffering zijn afhankelijk van verschillende factoren. Om u een indruk te geven wat daarin veelal de bepalende factor is volgt hieronder een overzicht.
Bootkussens
Bij de aanschaf van bootkussens zijn de volgende items sterk prijsbepalend.
- Stofsoort;
- Kussendikte;
- Afmetingen;
- Vorm;
- Soort en kwaliteit schuimrubber.
Scheepsmatrassen
Bij de scheepsmatrassen zijn de volgende items sterk prijsbepalend.
- Soort en dikte van het schuim (evt. meerdere lagen);
- Afmetingen;
- Vorm.
Raambekleding en gordijnen
Bij een gekozen vorm van raambekleding of gordijnen zijn de volgende items bepalend voor de prijs.
- Afmetingen;
- Vorm;
- Bevestiging.
Uit bovenstaande blijkt dat het doen van een reële aanbieding op basis van schriftelijke input kan leiden tot miscommunicatie, met als gevolg dat u en wij er een ontevreden gevoel aan overhouden. Dat willen we absoluut niet.

Uw persoonlijk wens aangevuld met ons deskundig advies vanuit 'het meedenken met de klant', zal leiden tot een maatwerk product dat uniek is in z'n soort. Daarvoor komen we graag met u in contact en zullen ter plaatse een opname doen en u vervolgens adviseren met een totaal oplossing.
Een geheel vrijblijvende gedetailleerde offerte is het vervolg.

Na opdracht volgt het belangrijkste onderdeel van ons proces, het ambachtelijke werk. Met ons vakmanschap en maatwerk in de afwerking willen we komen tot een hoogwaardig en duurzaam product dat volledig voldoet aan uw wensen!

Vanuit commercieel oogpunt is het vrij eenvoudig een aantrekkelijk geprijsd product te leveren. De slogan 'wij zijn de goedkoopste', zullen wij echter niet gebruiken.

Samenvattend:
Wij vinden dat gezien de veelzijdigheid van scheepsstoffering, persoonlijk contact een must is om te komen tot passende oplossingen. Hiertoe kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen vervolgens binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

 
1 2 3 4 5


verkoop tip conta

voordelen
doornhof meubelstofferingloungekussens contact