scheepsstoffering
li homerefscheepprijzentipslinknieuwscont
tu
    Scheepsstoffering

Scheepsstoffering heeft betrekking op: Bootkussens, Scheepsmatrassen en Raambekleding. Hoe wij deze 3 vormen van scheepsstoffering invulling kunnen geven doen we op deze pagina uit de doeken. We hebben een grote collectie aan keuze bij deze 3 onderwerpen.

Bootkussens.
bootkussensWe maken bootkussens in alle gewenste diktes en vormen. Na opname op locatie (inmeten), komen we samen met u tot een gewenste combinatie (bekleding en schuim). We verwerken meerdere soorten hoogwaardige slijtvaste stoffen in tal van kleuren, ook geschikt voor buiten. Voor bootkussens die niet continu worden blootgesteld aan weersinvloeden adviseren we het merk Sunbrella. Een topper in de outdoor stoffenwereld. Voor uitgebreide info en een kleurenoverzicht klikt u hier.

Voor specifieke marine toepassingen (b.v. stuurstoel of opendek kussens) adviseren wij een hoogwaardige kunstlederen bekleding. Hiervoor kunt u o.m. kiezen uit de volgende merken:
- Silverguard;   Voor uitgebreide info en een kleurenoverzicht klikt u hier
Carbon Fibre; Voor uitgebreide info en een kleurenoverzicht klikt u hier.
Boltaflex;       Voor uitgebreide info en een kleurenoverzicht klikt u hier.

Dit is een greep uit een groot aantal merken van kunstleder. Voor aanvullende info over mogelijkheden met kunstleder en echt leder, neem contact met ons op.

Evenals bij de scheepsmatrassen, bestaat de de vulling van de kussens uit schuim.
Ook hierin kunt u kiezen uit verschillende soorten, aangepast op de toepassing en uw wensen. Bij de scheepsmatrassen kunt u zich orienteren op de schuimproducten. Hoewel voor bootkussens hoofdzakelijk polyether schuim wordt gebruikt, is het uiteraard mogelijk een ander soort schuim voor bootkussens te gebruiken.

Scheepsmatrassen.
scheepsmatrassenMatrassen kunnen evenals bootkussens worden geleverd in alle gewenste maten en vormen (voor scheepsstoffering geen unicum). Wij komen op locatie meten, analyseren en adviseren in het maken van uw keuze. Dat geldt ook voor het soort matras (schuimkeuze, dikte, etc). De matrassen worden afgewerkt en geleverd met een matrastijk. Het matrastijk wordt door ons gemaakt als een hoes, is afritsbaar en wasbaar.

Belangrijk onderdeel van de matras is het schuim. De volgende soorten kwaliteitsschuim kunnen we leveren. Door op de naam te klikken krijgt u detail informatie.
Polyether;     Klik hier voor aanvullende info over Polyether schuim.
Koudschuim; Klik hier voor aanvullende info over koudschuim.
Ez-dry;
Pantera;       Klik hier voor aanvullende info over Pantera schuim.
Talalay;        Klik hier voor aanvullende info over Talalay schuim.

Voor vrijwel alle schuimsoorten geldt dat SG (soortelijk gewicht) of HR (High Resilience) en dikte een belangrijke persoonlijke keus is. We helpen u graag om te komen tot een weloverwogen en verstandige keuze. Ons persoonlijk advies is geheel vrijblijvend.

Raambekleding.
raambekledingHet huiselijk aandoende interieur van een boot is pas compleet als naast de wanddecoratie ook de ramen zijn voorzien van een passende raambekleding.
Speciaal voor de inrichting van boten en jachten hebben we een uitgebreid assortiment beschikbaar. Evenals bij de kussens en matrassen geldt dat we elke vorm en maatvoering kunnen leveren. Na inmeten op locatie en meedenken met uw wensen adviseren we naar een vrijwel altijd passende oplossing. Wij kunnen de volgende soorten raambekleding leveren.

Door op de naam te klikken krijgt u aanvullende informatie.
Rolgordijnen;
JaloezieŽn;
Plissť
Vouwgordijnen;
Verticale lamellen.
Daarnaast hebben we de mogelijkheden u te voorzien van traditionele (boot)gordijnen. Aanvullende info volgt z.s.m.
  verkoop tip conta fotocombvoordelen
doornhof meubelstofferingloungekussens contact